Email sandučić

Email pošta 14.11.2013.
Ovom prilikom zahvaljujem Vam na djelu koje je u ovom trenutku možda i kruncijalno za poimanje i povist našeg roda, primjerice svi smo učili o nepostojećem nikoletini Bursaću, a djelo kao što je Vaše teško će u udžbenike školskih klupa. Nažalost, još je uvik tako.
Ante Baraba
———————
Email pošta 12.11.2013.
Poštovani g. Mikulić,
 srdačno se zahvljujemo o priloženom naputku o djelatnostima i web stranici knjige Otvoreni pečati.  Rado ćemo pogledati Vaš hvale vrijedan rad o povijesti Hrvata. Zahvaljujemo se i na pozivu za Zagreb kojeg moramo nažalost odbiti zbog spriječenosti drugim poslovima koji su ranije planirani.  Želimo Vam puno uspjeha na prezentiranju trotomskog opusa u našoj domovini Hrvatskoj.
 Srdačno,
 Franjo Bertović, potpredsjednik / članske usluge Hrvatske bratske zajednice
———————

Bravo Tihomire! Čestitam!!!!

Davor Vuković

 ———————
Poštovani gospodine Mikulić.
uspio sam pročitati samo nekoliko rečenica iz recenzije o Vašem cijenjenom djelu “Otvoreni pečati” , zahvaljujući Bogu da je konačno netko ozbiljno progovorio o povijesti Hrvata…jako cijenim Vaš trud i odlučnost da bez dežurnih tutora o toj temi progovorite kako to i dolikuje jednom intelektualcu…odlučno, polemički, ali i argumentirano…vrlo rado bih naručio sva tri sveska “Otvorenih pečata” … jer se iskreno želim upoznati sa svim što je tamo rečeno…uz put rečeno i sam amaterski pokušavam uroniti u tu problematiku…!
 Vladimir Katić
———————
Email pošta 11.11.2013.
Poštovani gosp. MikulićuSa zahvalnošću smo objavili pozivnicu i prenieli napis s web-stranice:http://www.hazud.ch/?p=799794 Želimo Vam puno uspjeha u ovom važnom podhvatu
Uz srdačne pozdrave
I.Šikić, tajnik i Mr.ph.sc. Dragan Hazler, predsjednik Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u diaspori.Pozdravljamo, ćestitamo, objavljujemo na nasem portalu i proslijedjujemo! D.H.

———————
Email pošta 6.11.2013.
Poštovani gospodine Mikulić!

Veseli me da i dalje radite na toj temi. Vaši Otvoreni pečati imaju veliku širinu, pa na neki način pripadaju morfologiji civilizacija. Vaše sam izuzetno djelo spomenuo u više tekstova.

Lijep pozdrav,

Tvrtko Dolić
———————

Obavijest:

Predstavljanje knjige ”Otvoreni pečati” održat će se u petak 15.11.2013. u 19 sati u Maloj dvorani POUZ Zaprešić (Pučko otvoreno učilište Zaprešić).

Predstavljači: Tihomir Mikulić, autor, Antun Abramović, profesor povijesti, Tomislav Martić, dramski umjetnik.